tumpang lalu


Yo.

Lama kan tak nampak? Last update bulan Ogos 2015 kot kau ghase? Well, hara seorang big boss dalam masa yang sama dia seorang idol jugak pasal tu la dia busy namatey. Hiks~

Nak update bikos nak bagitau yang blog ni akan diignore sampai rasa nak buang tebiat tetiba nak update (macam hari ni). Sapa yang selalu rindu-rindu tu meh la tegur titew kat twitter (sapa nak rindu kau doh? oh pls) 

Ah! by the way, kalau nak tanya pape boleh terus tanya kat twitter k. Cbox jarang bukak. So sori sapa yang tanya memacam tapi kena ignore.

Bai.