takut


Dah lama tak datang sini. Tiba-tiba rasa nak menulis. Tak ada benda pun. Saja.


Rasa tenang sebenarnya bila boleh move on. Tak macam yang aku selalu takutkan dulu. Aku fikir aku jadi kosong, tapi tak pun. Yeah.

Manusia jadi takut untuk benda yang diorang taktahu.

Macam masa depan. Kematian. Hari esok. Kiamat. Hantu. Aku takut. Orang lain pun takut. Kita jadi takut sebab kita dimomokkan dengan andaian.

Fikir--

Siapa kita.

2 comments:

nhdxren said...

oit oit..
Nak tanya boleh?
Where is your fanfic? Dah delete ker page tu?
Kalau boleh nak baca sekali lagi (ノД`゚)゚。
kbye..

hara said...

@nhdxren kita dah stop tulis fanfic kat blog. sorry sangat! tapi lepas ni kita nak try tulis something kat wattpad pulak :D