entah


"Weh. 7 Jun nanti Norbu tunang."

"Bulan depan Rohaniza kahwin."

"Graduate je dia terus kawin lah."

Akhir-akhir ni aku asyik dengar topik kahwin dalam kalangan kawan-kawan, kawan adik-beradik, sepupu-sepapat, housemate etc. Entah kenapa tah. Memang musim kahwin muda rasanya. Terkejut jugak lah sebab yang nak kahwinnya tu kawan baya-baya, junior zaman sekolah, sepupu sepapat yang umur tak jauh. Seraya aku terfikir,

"Aku ni dah tua atau diorang yang kahwin muda atau selama ni aku bajet muda padahal dah tua?" 

Ok. Ayat serabut -.-

Macam takde motif cerita hari ni. Aku saja nak update sebab macam dah lama gila tak jenguk sini. Biasalah. Hidup menghadap anime hari hari mana tak nye. KAHKAHKAH. Aku suka Diabolik Lovers. Nanti aku buat review pasal tu yaw~

Sayonara~




1 comment:

Anisyamir Leejo said...

So, akak plan bila nak kahwin ^^ hehe **Buat menyibuk kat sini*